massie 08/11 12:02 6 DELEN
Geen reclame voor video's? Maak een account aan en log in. Opgelost!

Zit jij te wachten op een Breaking Bad film?

Je eerste reactie
15 2 1 1 1 1 0
winboringepicwtffailhotrofl

Wat te zeuren? Roept u maar!

Wat te zeuren?

Topreactie

avatar
1
0
Hendrik Meningmans (gast)
Ik ben op dit moment seizoen 3 van Better call Saul aan het kijken. de makers zetten gewoon een heel vet universum neer. Ik weet niet of een vervolg een goed idee is. Jesse lijkt me een compleet veruïneerd persoon te zijn dankzij o.a. Walter en tsja, hij gaat zijn leven misschien oppakken. ben ik geinteresserd om hem weer/verder de mist in te zien gaan, een held te worden? Mwah, niet echt. Ik bedoel, het verhaal lijkt af te zijn.

Wat ik zo leuk vind aan BCS is dat je inzicht krijgt in de ontwikkeling tot aan een bepaald punt. Zoals een Chinese detective eigenlijk. Je weet al wat er gaat gebeuren, maar hoe zijn mensen daar gekomen. Echt supergeweldig die sfeer en wereld die ze neerzetten.

Ik ben een fanboy, dus zal waarschijnlijk gaan kijken. Lijkt me ook wel gaaf om de ervaring in een bioscoop mee te maken.

Reacties

Reacties via Facebook

Mogelijk gemaakt door

Arif

massie

Blije

W. Ortel

Foots
Contact / linktip
Mail: info [at] skoften.net
WhatsApp: 06 28 28 69 21
Voicemail: 084-8392262
Privacy - Disclaimer - Copyright - Voorwaarden
Hoi, deze website maakt gebruik van cookies om o.a. functionaliteit te kunnen garanderen, bezoekersaantallen (analytics) te meten, reclame uitingen te personaliseren en koppelingen te maken met social media. Echter moeten we dit melden tegenwoordig. Of je even wilt accepteren. Meer info over privacy: klik hier.
69